Meer dan 30 jaar ervaring in de Olie & Gas Industrie, Offshore Industrie, Engineering etc.

Vacatures op BSc en MSc niveau en Management

op toegewijde vacatures

Hans de Geus

Senior Partner

Oprichter van Lothar Associates, begon zijn loopbaan bij USG en was werkzaam in managementfuncties bij Creyf's Interim (Antwerpen) en Global Alliance.

Expertise
Hans is gespecialiseerd in executive search, (management) counseling en loopbaanbegeleiding. Hij voerde opdrachten uit voor de top van de Noord-Amerikaanse bedrijven in informatietechnologie en de Big Five accountantskantoren. Sinds 2004 richt Hans zijn ervaring op specialisten en managementfuncties voor multinationals in de olie- en gasindustrie en de periferie van deze branches.

Discipline-expertise
Commercial, Finance, Human Resources, Procurement and Technical Disciplines in de Olie & Gas Industrie en Offshore Industrie.

Donald Rusius

Senior Partner

Donald is gespecialiseerd in human resources consultancy en executive search. Hij heeft een Masters Degree in Law van de Universiteit van Groningen.

Expertise
Hij werkte in managementfuncties (Human Resources) bij Petro Canada, Van Oord Marine en Dredging, Koeweit Oil Company (Koeweit) en RWE.

Expertise Donald
Human Resources, juridische en technische disciplines in de olie- en gasindustrie en offshore-industrie.

Pep van Tol

Senior Partner

Pep startte zijn carrière bij KPN, was senior consultant bij YER en managede verschillende wervingsbureaus gericht op telecom, software en engineering. Hij heeft BBA en een BIT opleiding.

Expertise
Pep is een ervaren rekrutering, talentverwerving en manager marketing & sales en kent zijn weg in een breed scala van technische industrieën.

Discipline-expertise
Information Technology, Finance, Engineering, Sales en Marketing.

Branches
Olie- en gasindustrie, Offshore-industrie en Information Technology.