Nieuwste vacatures

Bekijk alle vacatures

Wat wij doen

Onze kernactiviteit

Sinds 1984 adviseren en begeleiden wij managers en specialisten (BSc, MSc) bij hun oriëntatie naar een nieuwe functie binnen internationale ondernemingen in de Oil & Gasindustry, Offshore Industry, Dredging Industry, Drilling Industry, Shipbuilding en de Maritime Branche.

De toegevoegde waarde van onze consultants bestaat uit een combinatie van uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in executive search en human resources management. Voor zowel kandidaat als opdrachtgever wordt steeds gezocht naar een optimale aansluiting.

Wij voeren onze opdrachten uit op een gestructureerde en transparante werkwijze. Een pragmatische benadering gecombineerd met de juiste mate van vertrouwelijkheid, creativiteit en flexibiliteit.

Maatwerk

Onze opdrachten zijn maatwerk en elke kandidaat is voor ons uniek. Voordat een kandidaat door ons benaderd wordt, oriënteren wij ons discreet op zijn/haar ervaring en expertise, waarna wij dit vergelijken met de criteria van de functies die wij in opdracht hebben.

Indien wij een overeenkomst zien, nodigen wij de kandidaat uit voor een oriënterend gesprek met ons. bureau. Bij kwalificatie en interesse in de functie presenteren wij in overleg met de kandidaat zijn/haar gegevens aan onze opdrachtgever.

In ons gesprek adviseren wij, voor zover wenselijk,  de kandidaat over de redactie van zijn/haar cv en de voorbereiding op het gesprek met onze opdrachtgever. Gedurende het hele traject onderhouden wij intensief contact met zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Executive Search

Technical Recruitment

Interim Management

Career & Management Counseling

Bent u op zoek naar een volgende stap in uw carrière, neem dan contact met ons op
om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Onze opdrachtgevers

Geen mooier visitekaartje dan tevreden opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben we onze expertise in mogen zetten bij onder andere:

Contact

Contactgegevens

Lothar Associates

Saffierhorst 57
2592 GK Den Haag
The Netherlands

+31 (0)70 347 3333
mail@lothar.nl

Neem contact met ons op

2 + 2 = ?